Siirry sisältöön
Hyljesafarit:Uusikaupunki - Sandbäck - Isokari
130,00 €
60,00 €
130,00 € / 8 h
Hinta sisältää 1 henkilön.Tämän yli menevät:
  • Aikuiset130,00 €
  • Lapset 4-12 v60,00 €

Kauppias

Visit Isokariinfo@isokari.fi0401866350Y-tunnus:2613453-3Kauppiaan ehdot

Safari Sandbäckin hylkeidensuojelualueelle on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä avomerelle katsomaan ja valokuvaamaan Itämeren kookkaimpia hylkeitä, harmaahylkeitä eli halleja niiden luonnollisessa ympäristössä. Vähimmillään hylkeitä on Sandbäckillä muutamia kymmeniä, enimmillään useita satoja.

Hyljeretki on myös kahden majakan matka: Bongattua tulee sekä Sandbäck että Isokari, johon pääsee sisälle ja kiipeämään ylös asti.

 

Hyljepäivän kulku

Matkaan lähdetään klo 9 Uudenkaupungin vierassatamasta. Aluksella tarjoillaan lähdön jälkeen pullakahvit (sis. hintaan) ja nautitaan alkaneesta matkasta ulos merelle.

Merimatkan kesto Sandbäckille on noin 3 tuntia. Hyljesafarialuksella (M/S Kerttu) on kahvio (anniskeluoikeudet), tilava aurinkokansi, sisätiloissa keskuslämmitys sekä wc-t, joten matkanteko on varsin mukavaa. Pikkukipparit pääsevät kokeilemaan laivan ohjaamista, ja aikuiset viihtyvät maisemia katsellen ja mm. luonto- ja meriaiheiseen kirjallisuuteen tutustuen.

Merimatkan aikana nähdään mm. merimetsojen kolonisoimia saaria, kalasääskien asuttamia linjatauluja sekä Uudenkaupungin saariston kauniita maisemia. Matkalla näkyy runsaasti lintuja ja merimerkkejä, ja opastus laivamatkan aikana tutustuttaa saaristoluontoon ja saariston nähtävyyksiin.

Sandbäckin hylkeidensuojelualueella: Vietämme Sandbäckin luodolla noin puoli tuntia hylkeitä katsellen. Niitä voi nähdä luodolla parhaimmillaan monta sataa yksilöä.

Lue lisää hyljeretken kulusta sivulta www.isokari.fi/hyljesafarit.

Lähtö Uudestakaupungista klo 9:00, paluu Uuteenkaupunkiin noin klo 17:30.

Hinnat:

  • aikuiset 130 €

  • lapset alle 12 v 60 €

Hinta sisältää merimatkat Uki-Sandbäck-Isokari-Uki, aamukahvin ja pullan M/S Kertulla, vierailun Sandbäckin hylkeidensuojelualueella (ei maihinnousua hylkeidensuojelualueen luodolle eikä Sandbäckin kasuunimajakkaan), lounaan Isonkarin majakkasaaressa ja opastetun sisäänpääsyn Isonkarin majakkaan.

Tervetuloa mukaan – hyljeretkipäivä saattaa olla kevään paras!