Go to content
From 500,00 € / 2 d
Please select a date to get detailed pricing information.

Merchant

Visit Isokari info@isokari.fi 0401866350 Company id: 2613453-3 Merchant terms

Majakkamatkalle kansallispuistoon majoittuen vanhalla luotsiasemalla! Isossakarissa retkitukikohtanne on yksi Suomen parhaiten säilyneistä, perinteisistä luotsituvista. 

Isonkarin luotsitupa on rakennettu vuonna 1858 ja sen torni nelisenkymmentä vuotta myöhemmin 1800-luvun lopussa. Luotsituvan palvelusaika päättyi vuonna 1965, kun saaren uusi luotsiasema valmistui. 

Tänä päivänä vanha luotsitupa on elämyksellinen vuokramökki omatoimisille majakkaharrastajille ja luontoretkeilijöille. Tupaan voi majoittua maks. neljä henkilöä. 

Lisätietoa luotsituvasta ja tuvan varustelusta löytyy Isonkarin verkkosivuilta os. www.isokari.fi/luotsitupa ja www.isokari.fi/luotsituvan-asukkaille. Näihin tietoihin tulee tutustua ennen varausta / matkaa. Linkit avautuvat uuteen ikkunaan. 

Luotsituvan hinnat, sis. kuljetukset saareen:

  • 500 € / viikonloppu pe-su
  • 650 € / viikko pe-pe tai su-su
  • muut ajat ja hinnat sopimuksen mukaan

Huomioitavaa:

  • Vaikka Isossakarissa on luotsiasema, kesämökkejä ja vilkasta matkailutoimintaa, saarella ei ole vakituista asutusta. Voi olla, että luotsituvalla majoittuvat ovat ainoat ihmiset saarella. 
  • Isoonkariin ei ole yhteysalusliikennettä eikä muutakaan aikataulutettua liikennettä, vaan kaikki kuljetukset toukokuussa / elo-lokakuussa tehdään aikataulut erikseen matkustajien kanssa sopien ja toiveet yhteen sovitellen. Lähtö on Uudestakaupungista. Merimatkat voidaan tehdä matkustaja-alus M/S Kertulla tai pienemmällä yhteysveneellä päivän kuljetustarpeista riippuen (matkustajien lukumäärä, tavaroiden määrä, mahd. lemmikit). Kuljetusten aikataulut sovitaan matkustajien kanssa erikseen lähempänä matka-ajankohtaa. Matkustajat voivat esittää toiveen / kertoa mikä olisi hyvä aikataulu, esim. lähtöpäivänä lähtö aikaisintaan klo 14, ja paluupäivänä pitäisi olla maissa viimeistään esim. klo 16. 
  • Kova tuuli estää kaiken liikennöinnin Isoonkariin, ja sää voi aiheuttaa muutoksia sovittuihin aikatauluihin. Jos matka peruuntuu ylivoimaisen sään takia, varausta ei veloiteta / jo maksettu hinta palautetaan. 

Tervetuloa elämykselliselle matkalle Isoonkariin, Selkämeren kansallispuistoon! 

  • Majakkamestarin talon pihasauna