Go to content
From 179,00 € / d
Please select a date to get detailed pricing information.
Reserve

Merchant

Visit Isokari info@isokari.fi 0401866350 Company id: 2613453-3 Merchant terms

Majakkamatkalle Isoonkariin, Selkämeren kansallispuistoon! 

Isokari on yksi Suomen harvoista majakkasaarista, missä on mahdollista yöpyä. Idyllisen kesähotellimme huoneistot sijaitsevat ylvään majakkatornin alla entisessä Majakkamestarin talossa sekä talon piha-aitassa. Kesähotellissamme on yhteensä 6 huoneistoa. 

 

Majakkamestarin talossa sijaitseva perhesviitti Pikkulepinkäinen on Loistoa vastaava huoneistomme pariskunnille ja perheille. Perhesviitin makuuhuoneessa on parisänky, ja lisää lämpöä ja tunnelmaa huoneeseen tuo edelleen käytössä oleva pönttöuuni. Makuuhuoneeseen voidaan pedata lisävuode yhdelle yli 12-vuotiaalle tai kahdelle alle 12-vuotiaalle lapselle. 

Pikkulepinkäisessä on makuuhuoneen lisäksi erillinen aamiaishuone sekä suihkullinen kylpyhuone. Näkymä Pikkulepinkäisestä avautuu Majakkamestarin talon idylliseen pihaan. 

Hotellipaketti sisältää 

  • edestakaiset risteilymatkat M/S Kertulla (myös opastettu saarikierros, vierailu majakassa ja lounas tulopäivänä yhdessä muiden risteilymatkustajien kanssa),
    • 9.6.-28.8.2021: Lähtö Uudestakaupungista klo 10.30, lähtö Isostakarista klo 16 (paluu Uuteenkaupunkiin klo 17.30), ks. www.isokari.fi/risteilyt
  • majoituksen sekä
  • aamiaisen. 

Muut ruokailut saaren kasarmiravintolasta (www.isokari.fi/ravintola) erikseen ostettuna. 

Omalla veneellä saareen saapuvien majoitusvarauspyynnöt sähköpostitse os. info@isokari.fi

 

Tervetuloa majakkamatkalle!