Siirry sisältöön
Alkaen 179,00 € / vrk
Valitse päivämäärä nähdäksesi tarkan hinnoittelun.

Kauppias

Visit Isokari info@isokari.fi 0401866350 Y-tunnus: 2613453-3 Kauppiaan ehdot

Majakkamatkalle Isoonkariin, Selkämeren kansallispuistoon! 

Isokari on yksi Suomen harvoista majakkasaarista, missä on mahdollista yöpyä. Idyllisen kesähotellimme huoneistot sijaitsevat ylvään majakkatornin alla entisessä Majakkamestarin talossa sekä talon piha-aitassa. Kesähotellissamme on yhteensä 6 huoneistoa. 

 

Majakkamestarin talossa sijaitseva perhesviitti Pikkulepinkäinen on Loistoa vastaava huoneistomme pariskunnille ja perheille. Perhesviitin makuuhuoneessa on parisänky, ja lisää lämpöä ja tunnelmaa huoneeseen tuo edelleen käytössä oleva pönttöuuni. Makuuhuoneeseen voidaan pedata lisävuode yhdelle yli 12-vuotiaalle tai kahdelle alle 12-vuotiaalle lapselle. 

Pikkulepinkäisessä on makuuhuoneen lisäksi erillinen aamiaishuone sekä suihkullinen kylpyhuone. Näkymä Pikkulepinkäisestä avautuu Majakkamestarin talon idylliseen pihaan. 

Hotellipaketti sisältää 

  • edestakaiset risteilymatkat M/S Kertulla (myös opastettu saarikierros, vierailu majakassa ja lounas tulopäivänä yhdessä muiden risteilymatkustajien kanssa),
    • 9.6.-28.8.2021: Lähtö Uudestakaupungista klo 10.30, lähtö Isostakarista klo 16 (paluu Uuteenkaupunkiin klo 17.30), ks. www.isokari.fi/risteilyt
  • majoituksen sekä
  • aamiaisen. 

Muut ruokailut saaren kasarmiravintolasta (www.isokari.fi/ravintola) erikseen ostettuna. 

Omalla veneellä saareen saapuvien majoitusvarauspyynnöt sähköpostitse os. info@isokari.fi

 

Tervetuloa majakkamatkalle!