Siirry sisältöön
Isokarin päiväristeily 4.5.-29.9.2024
85,00 €
42,00 €
85,00 € / 7 h
Hinta sisältää 1 henkilön.Tämän yli menevät:
  • Aikuiset85,00 €
  • Lapset 4-12 v42,00 €
  • Lapset 0-3 v0,00 €

Kauppias

Visit Isokariinfo@isokari.fi0401866350Y-tunnus:2613453-3Kauppiaan ehdot

 

Kesän 2024 risteilyt Uudestakaupungista

Aikataulu:

  • Uusikaupunki-Isokari klo 10.30-12.00

  • Isokari-Uusikaupunki klo 16.00-17.30

Hinnat:

  • aikuiset 85 €

  • lapset 4-12-v. 42 €

  • lapset 0-3-v. maksutta

Hinta sisältää edestakaiset merimatkat, opastetun saarikierroksen, sisäänpääsyn majakkaan sekä lounaan, joka nautitaan Ravintola Mainiossa.

Huomioitavaa: Isossakarissa liikutaan epätasaisia kallioita ja polkuja pitkin, ja kävelymatka satamasta majakalle on noin 1 km suuntaansa. Pyörätuolilla tai rollaattorilla liikkuminen ei valitettavasti onnistu saarella. Vauva- ja taaperoikäisiä varten on hyvä ottaa kantoreppu mukaan.

Risteilypäivän kulku

Risteilylle lähdetään klo 10.30 Uudenkaupungin vierassatamasta (Pakkahuoneenkuja 2), joka sijaitsee tunnelmallisella kaupunginlahdella kaupungin keskustassa. Lahdella on näyttäviä huvivenesatamia, joiden ohi merimatka hiljalleen alkaa.

Merimatkat taitetaan matkustaja-alus M/S Kertulla (www.mskerttu.fi), jonka viihtyisissä ja lämpimissä sisätiloissa on kahvila anniskeluoikeuksin ja aurinkokannella runsaasti tilaa nauttia päivästä merellä. 

Jo matka saareen on elämys: Pääset näkemään sisäsaariston kaunista luontoa sekä rannattomana avautuvan Selkämeren. Nautiskele matkasta vaikkapa pullakahvien tai huurteisen kera. Merimatkan kesto on noin 1,5 h.

Perillä Isokarissa: Satamasta alkavalla opastetulla kierroksella tutustutaan saaren luontoon, historiaan sekä tietysti itse majakkaan. Majakka on edelleen toiminnassa oleva merenkulun turvalaite, ja sisäänpääsy majakkaan tapahtuu ohjatusti. Päästäkseen ylös lyhtyhuoneeseen ihailemaan majakan linssistöä on kiivettävä lähes 180 porrasta, mutta torni on vaikuttava ilmestys kauniilta majakkakedoltakin katsottuna.

Risteilyn hintaan sisältyvä lounas tarjoillaan Kasarmiravintola Mainiossa. Yhteisen risteilyohjelman (opastettu saarikierros, vierailu majakassa, lounas) lisäksi ehdit rapsuttaa lampaita, pulahtamaan uimaan ja nauttia pullakahvit idyllisellä kesäterassilla. Saaren kasvistossa ja linnustossa on paljon nähtävää ja ihmeteltävää kaikenikäisille.

Paluumatkalle Isokarista Uuteenkaupunkiin lähdetään klo 16.00. Paluumatkalla voit vielä kirjoittaa perinteiset postikortit ja valita kesän parhaat instakuvat terveisinä ystäville ja sukulaisille. Perillä Uudessakaupungissa ollaan noin klo 17.30.

Risteilyn varaus- ja maksuehdot

Paikat risteilylle voi varata ja maksaa online-varausjärjestelmästämme. Risteily on myös mahdollista varata ja maksaa matkapäivänä laivassa: maksutavat käteinen, yleisimmät maksukortit sekä lahjakortti. 

Risteilyillä on säävaraus: Kova tuuli estää liikennöinnin Isoonkariin. Risteilyn tuuliraja on noin 15 m/s tuulen suunnasta riippuen. Jos risteily joudutaan perumaan sääolosuhteiden vuoksi, asiasta ilmoitetaan liput varanneille risteilyä edeltävänä päivänä. Ylivoimaisen sään sattuessa risteilyä ei veloiteta eikä sen peruuntumisesta makseta korvauksia. 

Varauksen voi siirtää toiselle päivälle ilman palvelumaksua. Siirto tulee tehdä puhelimitse tai sähköpostilla väh. 2 vrk ennen risteilypäivää. Jos siirto tehdään erihintaiseen risteilypäivään, risteilyhintojen välinen erotus hyvitetään / veloitetaan laivassa. 

Lisätietoa ja varaukset myös puhelimitse (p. 040 1866 350) ja sähköpostitse (info@isokari.fi). Tervetuloa!