Siirry sisältöön
Alkaen 310,00 € / vrk
Valitse päivämäärä nähdäksesi tarkan hinnoittelun.

Kauppias

Visit Isokari info@isokari.fi 0401866350 Y-tunnus: 2613453-3 Kauppiaan ehdot

Kevään kysytyin matka sisältää hyljesafarin Sandbäckin hylkeidensuojelualueelle sekä yöpymisen Isonkarin majakkasaarella. 

Yöpymisen sisältävä safaripaketti on saatavana

  • 13.5.2023

  • 18.5.2023

  • 20.5.2023

Safari Sandbäckin hylkeidensuojelualueelle on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä avomerelle katsomaan ja valokuvaamaan Itämeren kookkaimpia hylkeitä, harmaahylkeitä eli halleja niiden luonnollisessa ympäristössä. Vähimmillään hylkeitä on Sandbäckillä muutamia kymmeniä, enimmillään useita satoja.

Hyljesafari on myös kahden majakan matka: Bongattua tulee sekä Sandbäck että Isokari, johon pääsee sisälle ja kiipeämään ylös asti.

Isokari on yksi Suomen harvoista majakkasaarista, missä on mahdollista yöpyä. Idyllisen kesähotellimme huoneistot sijaitsevat ylvään majakkatornin alla entisessä Majakkamestarin talossa sekä talon piha-aitassa. Kesähotellissamme on yhteensä 6 huoneistoa. 

Lisätietoa safarista ja majoituksesta, linkit avautuvat uuteen ikkunaan

 


Majakkamestarin talossa sijaitseva perhesviitti Pikkulepinkäinen on Loistoa vastaava huoneistomme pariskunnille ja perheille. Perhesviitin makuuhuoneessa on parisänky, ja lisää lämpöä ja tunnelmaa huoneeseen tuo edelleen käytössä oleva pönttöuuni. Makuuhuoneeseen voidaan pedata lisävuode yhdelle yli 12-vuotiaalle tai kahdelle alle 12-vuotiaalle lapselle. 

Pikkulepinkäisessä on makuuhuoneen lisäksi erillinen aamiaishuone sekä suihkullinen kylpyhuone. Näkymä Pikkulepinkäisestä avautuu Majakkamestarin talon idylliseen pihaan. 

Hotellipaketti sisältää 

  • hyljesafarin M/S Kertulla tai M/S Emilyllä (myös lounas ja vierailu majakassa tulopäivänä yhdessä muiden safarimatkustajien kanssa),

    • Hyljesafaripäivinä lähtö Uudestakaupungista klo 9, ks. www.isokari.fi/hyljesafarit

    • Paluupäivänä lähtö Isostakarista klo 16 (paluu Uuteenkaupunkiin klo 17.30)

  • majoituksen liinavaatteineen sekä

  • aamiaisen. 

Muut ruokailut saaren kasarmiravintolasta (www.isokari.fi/ravintola) erikseen ostettuna. 

 

Huomioitavaa, säävaraus

Hyljesafareissa on säävaraus. Sandbäckille menon tuuliraja on noin 8 m/s. Safarin toteutuminen varmistuu alustavasti safaria edeltävänä päivänä klo 12.45 Merisään jälkeen, ja lopullisesti safaripäivänä. Jos hyljesafari Sandbäckille ei toteudu kovan sään takia, matka toteutuu majakkamatkana Isoonkariin, aikataulu sama, ja matkapaketin hinnasta vähennetään 80 € / aikuinen, 40 € / lapsi. Maksutavasta riippuen hyvitys joko vähennetään paikan päällä maksettavasta matkan hinnasta tai hyvitetään lahjakortilla käytettäväksi esim. ravintolapalveluihin Isonkarin saaressa (ks. www.isokari.fi/lahjakortit). Jos koko matka peruuntuu täysin ylivoimaisen sään takia, matkaa ei veloiteta / jo maksettu matkan hinta palautetaan, eikä matkan peruuntumisesta makseta korvauksia. 

 

Tervetuloa kevään upeimmalle luontomatkalle!