Siirry sisältöön
Hyljesafaripaketti, aittahuoneistot 9,11, 18.5 ja 15.6. 2024
[]
Alkaen 280,00 € / vrk
Valitse päivämäärä nähdäksesi tarkan hinnoittelun.

Kauppias

Visit Isokari info@isokari.fi 0401866350 Y-tunnus: 2613453-3 Kauppiaan ehdot

Kevään kysytyin matka sisältää hyljesafarin Sandbäckin hylkeidensuojelualueelle sekä yöpymisen Isonkarin majakkasaarella. 

Yöpymisen sisältävä safaripaketti on saatavana

 • 9.5.2024

 • 11.5.2024

 • 18.5.2024

 • 15.6.2024

Safari Sandbäckin hylkeidensuojelualueelle on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä avomerelle katsomaan ja valokuvaamaan Itämeren kookkaimpia hylkeitä, harmaahylkeitä eli halleja niiden luonnollisessa ympäristössä. Vähimmillään hylkeitä on Sandbäckillä muutamia kymmeniä, enimmillään useita satoja.

Hyljesafari on myös kahden majakan matka: Bongattua tulee sekä Sandbäck että Isokari, johon pääsee sisälle ja kiipeämään ylös asti.

Isokari on yksi Suomen harvoista majakkasaarista, missä on mahdollista yöpyä. Idyllisen kesähotellimme huoneistot sijaitsevat ylvään majakkatornin alla entisessä Majakkamestarin talossa sekä talon piha-aitassa. Kesähotellissamme on yhteensä 6 huoneistoa. 

Lisätietoa safarista ja majoituksesta, linkit avautuvat uuteen ikkunaan

 


Majakkamestarin talon pihassa on vuonna 1849 rakennettu aittarakennus, jossa on neljä Isonkarin kesähotellin huoneistoa (2 hh). Ikiaikaisessa aitassa on hyvä ja viileä ilma kuumallakin kesäsäällä, ja toisaalta moderni lämmitys takaa mukavat olot viileämmässäkin suvessa. 

Aitta on modernisti remontoitu, ja huoneistot on sisustettu saareen sopivan teeman mukaan. Jokaisella huoneistolla on oma teema ja nimi: Merikotka, Kirjokerttu, Noidanlukko ja Sudenmarja

Kaksikerroksiset huoneistot ovat kooltaan noin 15 m2. Yläkerta on makuutilaa (kaksi erillistä vuodetta), ja alakerta on oleskelutilaa. 

Terveeseen, hirrestä rakennettuun aittarakennukseen ei tule lainkaan juoksevaa vettä, joten huoneistoissa ei ole wc- eikä pesutiloja. Aitassa majoittuvien yhteiskäytössä on moderni kuivakäymälä, ja aitan naapurissa on upea pihasauna, missä saunotaan naisten ja miesten vuoroilla. Vesivessassa pääsee käymään Majakkamestarin talolla (myös yöllä). Aitassa on sähköt sekä sähkölämmitys. 

Hotellipaketti sisältää 

 • hyljesafarin M/S Kertulla tai M/S Emilyllä (myös lounas ja vierailu majakassa tulopäivänä yhdessä muiden safarimatkustajien kanssa),

  • Hyljesafaripäivinä lähtö Uudestakaupungista klo 9, ks. www.isokari.fi/hyljesafarit 

  • Paluupäivänä lähtö Isostakarista klo 16 (paluu Uuteenkaupunkiin klo 17.30)

 • majoituksen sekä

 • aamiaisen. 

Muut ruokailut saaren kasarmiravintolasta (www.isokari.fi/ravintola) erikseen ostettuna. 

 

Huomioitavaa, säävaraus

Hyljesafareissa on säävaraus. Sandbäckille menon tuuliraja on noin 8 m/s. Safarin toteutuminen varmistuu alustavasti safaria edeltävänä päivänä klo 12.45 Merisään jälkeen, ja lopullisesti safaripäivänä. Jos hyljesafari Sandbäckille ei toteudu kovan sään takia, matka toteutuu majakkamatkana Isoonkariin, aikataulu sama, ja matkapaketin hinnasta vähennetään 54 € / aikuinen, 30 € / lapsi. Maksutavasta riippuen hyvitys joko vähennetään paikan päällä maksettavasta matkan hinnasta tai hyvitetään lahjakortilla käytettäväksi esim. ravintolapalveluihin Isonkarin saaressa (ks. www.isokari.fi/lahjakortit). Jos koko matka peruuntuu täysin ylivoimaisen sään takia, matkaa ei veloiteta / jo maksettu matkan hinta palautetaan, eikä matkan peruuntumisesta makseta korvauksia. 

 

Tervetuloa kevään upeimmalle luontomatkalle!