Siirry sisältöön
119,00 € / 8 h
Hinta sisältää 1 henkilön. Tämän yli menevät:
  • Aikuiset119,00 €
  • Lapset alle 12 v59,00 €
119,00 €
59,00 €
Varaa tästä

Kauppias

Visit Isokari info@isokari.fi 0401866350 Y-tunnus: 2613453-3 Kauppiaan ehdot

Safari Sandbäckin hylkeidensuojelualueelle on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä avomerelle katsomaan ja valokuvaamaan Itämeren kookkaimpia hylkeitä, harmaahylkeitä eli halleja niiden luonnollisessa ympäristössä. Vähimmillään hylkeitä on Sandbäckillä muutamia kymmeniä, enimmillään useita satoja.

Hyljesafari on myös kahden majakan matka: Bongattua tulee sekä Sandbäck että Isokari, johon pääsee sisälle ja kiipeämään ylös asti.

 

Safaripäivän kulku

Matkaan lähdetään klo 9 Uudenkaupungin vierassatamasta. Aluksella tarjoillaan lähdön jälkeen pullakahvit (sis. hintaan) ja nautitaan alkaneesta matkasta ulos merelle.

Merimatkan kesto Sandbäckille on noin 3 tuntia. Hyljesafarialuksella (M/S Kerttu) on kahvio (täydet anniskeluoikeudet), tilava aurinkokansi, sisätiloissa keskuslämmitys sekä wc-t, joten matkanteko on varsin mukavaa. Pikkukipparit pääsevät kokeilemaan laivan ohjaamista, ja aikuiset viihtyvät maisemia katsellen ja mm. luonto- ja meriaiheiseen kirjallisuuteen tutustuen.

Merimatkan aikana nähdään mm. merimetsojen kolonisoimia saaria, kalasääskien asuttamia linjatauluja sekä Uudenkaupungin saariston kauniita maisemia. Matkalla näkyy runsaasti lintuja ja merimerkkejä, ja opastus laivamatkan aikana tutustuttaa saaristoluontoon ja saariston nähtävyyksiin.

Sandbäckin hylkeidensuojelualueella: Vietämme Sandbäckin luodolla noin puoli tuntia hylkeitä katsellen. Niitä voi nähdä luodolla parhaimmillaan monta sataa yksilöä. ... 

Lue lisää hyljesafaripäivän kulusta sivulta www.isokari.fi/hyljesafarit.

Lähtö Uudestakaupungista klo 9:00, paluu Uuteenkaupunkiin noin klo 17:30.

Hinnat:

  • aikuiset 119 €
  • lapset alle 12 v 59 €

Hinta sisältää merimatkat Uki-Sandbäck-Isokari-Uki, aamukahvin ja pullan M/S Kertulla, vierailun Sandbäckin hylkeidensuojelualueella (ei maihinnousua hylkeidensuojelualueen luodolle eikä Sandbäckin kasuunimajakkaan), lounaan laivassa tai Isonkarin majakkasaaressa, vierailun Isonkarin saaressa ja sisäänpääsyn Isonkarin majakkaan.

Tervetuloa mukaan – hyljesafaripäivä saattaa olla kevään paras!