Siirry sisältöön
Alkaen 42,00 € / 7 h
Valitse päivämäärä nähdäksesi tarkan hinnoittelun.
Varaa

Kauppias

Visit Isokari info@isokari.fi 0401866350 Y-tunnus: 2613453-3 Kauppiaan ehdot

Tervetuloa Isoonkariin, Selkämeren kansallispuistoon! 

M/S Kerttu risteilee Uudestakaupungista Isoonkariin lähes päivittäin ajalla 3.6.-23.8.2020. Kertun majakkaristeilyt sisältävät edestakaiset merimatkat, opastetun saarikierroksen ja sisäänpääsyn majakkaan (kesto yht. noin 2 h) sekä lounaan, joka nautitaan Isossakarissa. 

Ajalla 3.-14.6. ja 12.-23.8. on saatavana pelkät merimatkat sisältäviä meno-paluu-matkalippuja Uudestakaupungista Isoonkariin. Nämä matkaliput eivät sisällä opastettua kierrosta, sisäänpääsyä majakkaan eikä ruokailua. 

Matkapäivät ja aikataulu

  • 3.6.-14.6.: keskiviikko-sunnuntai (ke, to, pe, su) 
  • 12.-23.8.: keskiviikko-sunnuntai (ke, to, pe, la, su)
    • Meno Uusikaupunki-Isokari klo 10.30-12
    • Paluu Isokari-Uusikaupunki klo 16-17.30

Hinnat:

  • aikuiset 42 €
  • lapset 4-12 v. 15 €
  • lapset 0-3 v. maksutta

Hinta sisältää meno-paluu-matkaliput Uusikaupunki-Isokari-Uusikaupunki. 

 

Matkalippujen varaus- ja maksuehdot

Meno-paluu-matkaliput Uusikaupunki-Isokari-Uusikaupunki on varattava ennakkoon online-varausjärjestelmästämme tai puhelimitse, p. 040 1866 350. Matkaliput on mahdollista maksaa ennakkoon tai vasta matkapäivänä laivassa: maksutavat käteinen, yleisimmät maksukortit sekä lahjakortti. 

Varauksen voi siirtää toiselle päivälle ilman palvelumaksua. Siirto tulee tehdä väh. 3 vrk ennen matkapäivää. 

Varauksen voi perua kuluitta 7 vrk ennen matkaa. Jos varaus perutaan, kun matkaan on viikko tai vähemmän, tai jos varaus jätetään kokonaan lunastamatta, varatut matkaliput laskutetaan täysimääräisenä. Tutustuthan varaus- ja maksuehtoihimme ennen varauksen tekoa. 

M/S Kertun risteilyillä on säävaraus: Kova tuuli estää liikennöinnin Isoonkariin. Risteilyn tuuliraja on noin 15 m/s tuulen suunnasta riippuen. Jos matka joudutaan perumaan sääolosuhteiden vuoksi, asiasta ilmoitetaan liput varanneille matkaa edeltävänä päivänä. Ylivoimaisen sään sattuessa matkaa ei veloiteta eikä sen peruuntumisesta makseta korvauksia. 

Tervetuloa!