Siirry sisältöön
Alkaen 95,00 € / vrk
Valitse päivämäärä nähdäksesi tarkan hinnoittelun.

Kauppias

Visit Isokari info@isokari.fi 0401866350 Y-tunnus: 2613453-3 Kauppiaan ehdot

Majakkamatkalle Isoonkariin, Selkämeren kansallispuistoon! 

Isokari on yksi Suomen harvoista majakkasaarista, missä on mahdollista yöpyä. Idyllisen kesähotellimme huoneistot sijaitsevat ylvään majakkatornin alla entisessä Majakkamestarin talossa sekä talon piha-aitassa. Kesähotellissamme on yhteensä 6 huoneistoa. 

 

Majakkamestarin talon pihassa on vuonna 1849 rakennettu aittarakennus, jossa on neljä Isonkarin kesähotellin huoneistoa (2 hh). Ikiaikaisessa aitassa on hyvä ja viileä ilma kuumallakin kesäsäällä, ja toisaalta moderni lämmitys takaa mukavat olot viileämmässäkin suvessa. 

Aitta on modernisti remontoitu, ja huoneistot on sisustettu saareen sopivan teeman mukaan. Jokaisella huoneistolla on oma teema ja nimi: Merikotka, Kirjokerttu, Noidanlukko ja Sudenmarja

Kaksikerroksiset huoneistot ovat kooltaan noin 15 m2. Yläkerta on makuutilaa (kaksi erillistä vuodetta), ja alakerta on oleskelutilaa. Alakertaan on mahdollista saada lisävuode tilauksesta. Kerro toiveistasi lisätietoja-kohdassa.

Terveeseen, hirrestä rakennettuun aittarakennukseen ei tule lainkaan juoksevaa vettä, joten huoneistoissa ei ole wc- eikä pesutiloja. Aitassa majoittuvien yhteiskäytössä on moderni kuivakäymälä, ja aitan naapurissa on upea pihasauna, missä saunotaan naisten ja miesten vuoroilla. Vesivessassa pääsee käymään Majakkamestarin talolla (myös yöllä). Aitassa on sähköt sekä sähkölämmitys. 

Liinavaatteet eivät kuulu aittahuoneistojen varustukseen, joten ne tulee ottaa itse mukaan maista tai ne voi vuokrata saaresta (hinta 15 € / hlö). 

Hotellipaketti sisältää 

  • edestakaiset risteilymatkat M/S Kertulla tai muulla yhteysaluksella (myös opastettu saarikierros, vierailu majakassa ja lounas tulopäivänä yhdessä muiden risteilymatkustajien kanssa),
    • Lähtö Uudestakaupungista klo 10.30, lähtö paluupäivänä Isostakarista klo 16 (paluu Uuteenkaupunkiin klo 17.30), ks. www.isokari.fi/risteilyt
  • majoituksen (huom. liinavaatteet tarvitaan) sekä
  • aamiaisen. 

Muut ruokailut saaren kasarmiravintolasta (www.isokari.fi/ravintola) erikseen ostettuna. 

Omalla veneellä saareen saapuvien majoitusvarauspyynnöt sähköpostitse os. info@isokari.fi

 

Tervetuloa majakkamatkalle!