Siirry sisältöön
Alkaen 209,00 € / vrk
Valitse päivämäärä nähdäksesi tarkan hinnoittelun.
Varaa

Kauppias

Visit Isokari info@isokari.fi 0401866350 Y-tunnus: 2613453-3 Kauppiaan ehdot

Helatorstaiviikolla pääset tutustumaan Pohjanlahden korkeimpaan, vastaremontoituun majakkaan ensimmäisten joukossa! Toukokuun puolivälissä nautitaan myös raikkaan meren kimmellyksestä ja lintujen kevätmuuton huumasta. Isonkarin nimikkolinnut riskilät aloittelevat pesintäänsä, keto-orvokit loistavat kevätauringossa, ja majakkamatkailijan mieli ja keho saavat happea ja valoa pitkän, pölyisen kaupunkitalven jälkeen.

Helatorstaiviikon kevätristeilyillä Isoonkariin matkustetaan Urpoisten merimetsokolonian sekä Keskikallion ruokkisaaren kautta. Nämä risteilyt ovat hieno mahdollisuus päästä näkemään, kuulemaan ja haistamaan merimetsot lähes kosketusetäisyydeltä, merikotkankin näemme. Ruokki on useimmille vuoden- tai jopa elämänpinna. 

Isokari on yksi Suomen harvoista majakkasaarista, missä on mahdollista yöpyä. Idyllisen kesähotellimme huoneistot sijaitsevat ylvään majakkatornin alla entisessä Majakkamestarin talossa sekä talon piha-aitassa. Kesähotellissamme on yhteensä 6 huoneistoa. 

Lisätietoa kevätristeilyistä ja majoituksesta, linkit avautuvat uuteen ikkunaan

 


Majakkamestarin talossa sijaitsevassa sviittihuoneisto Loistossa yövytte parhaiten varustellussa huoneistossamme. Näkymät sviitistä ovat ainutlaatuiset: Loistosta avautuu esteetön näkymä majakalle. 

Huoneiston makuuhuoneessa on parisänky, ja lisää lämpöä ja tunnelmaa huoneeseen tuo edelleen käytössä oleva pönttöuuni. Loistossa on makuuhuoneen lisäksi erillinen aamiaishuone sekä suihkullinen kylpyhuone. 

Lasten kanssa matkustaville suosittelemme perhesviittiämme Pikkulepinkäistä

Hotellipaketti sisältää 

  • edestakaiset kevätristeilymatkat M/S Kertulla (myös opastettu saarikierros, vierailu majakassa ja lounas tulopäivänä yhdessä muiden risteilymatkustajien kanssa),
    • 13.5.-16.5.2021: Lähtö Uudestakaupungista klo 9, lähtö paluupäivänä Isostakarista klo 16 (paluu Uuteenkaupunkiin klo 17.30), ks. www.isokari.fi/kevatristeilyt
  • majoituksen sekä
  • aamiaisen. 

Muut ruokailut saaren kasarmiravintolasta (www.isokari.fi/ravintola) erikseen ostettuna. 

Omalla veneellä saareen saapuvien majoitusvarauspyynnöt sähköpostitse os. info@isokari.fi

 

Tervetuloa majakkamatkalle!