Siirry sisältöön
Alkaen 149,00 € / vrk
Valitse päivämäärä nähdäksesi tarkan hinnoittelun.
Varaa

Kauppias

Visit Isokari info@isokari.fi 0401866350 Y-tunnus: 2613453-3 Kauppiaan ehdot

Helatorstaiviikolla pääset tutustumaan Pohjanlahden korkeimpaan, vastaremontoituun majakkaan ensimmäisten joukossa! Toukokuun puolivälissä nautitaan myös raikkaan meren kimmellyksestä ja lintujen kevätmuuton huumasta. Isonkarin nimikkolinnut riskilät aloittelevat pesintäänsä, keto-orvokit loistavat kevätauringossa, ja majakkamatkailijan mieli ja keho saavat happea ja valoa pitkän, pölyisen kaupunkitalven jälkeen.

Helatorstaiviikon kevätristeilyillä Isoonkariin matkustetaan Urpoisten merimetsokolonian sekä Keskikallion ruokkisaaren kautta. Nämä risteilyt ovat hieno mahdollisuus päästä näkemään, kuulemaan ja haistamaan merimetsot lähes kosketusetäisyydeltä, merikotkankin näemme. Ruokki on useimmille vuoden- tai jopa elämänpinna. 

Isokari on yksi Suomen harvoista majakkasaarista, missä on mahdollista yöpyä. Idyllisen kesähotellimme huoneistot sijaitsevat ylvään majakkatornin alla entisessä Majakkamestarin talossa sekä talon piha-aitassa. Kesähotellissamme on yhteensä 6 huoneistoa. 

Lisätietoa kevätristeilyistä ja majoituksesta, linkit avautuvat uuteen ikkunaan

 


Majakkamestarin talon pihassa on vuonna 1849 rakennettu aittarakennus, jossa on neljä Isonkarin kesähotellin huoneistoa (2 hh). Ikiaikaisessa aitassa on hyvä ja viileä ilma kuumallakin kesäsäällä, ja toisaalta moderni lämmitys takaa mukavat olot viileämmässäkin suvessa. 

Aitta on modernisti remontoitu, ja huoneistot on sisustettu saareen sopivan teeman mukaan. Jokaisella huoneistolla on oma teema ja nimi: Merikotka, Kirjokerttu, Noidanlukko ja Sudenmarja

Kaksikerroksiset huoneistot ovat kooltaan noin 15 m2. Yläkerta on makuutilaa (kaksi erillistä vuodetta), ja alakerta on oleskelutilaa. 

Terveeseen, hirrestä rakennettuun aittarakennukseen ei tule lainkaan juoksevaa vettä, joten huoneistoissa ei ole wc- eikä pesutiloja. Aitassa majoittuvien yhteiskäytössä on moderni kuivakäymälä, ja aitan naapurissa on upea pihasauna, missä saunotaan naisten ja miesten vuoroilla. Vesivessassa pääsee käymään Majakkamestarin talolla (myös yöllä). Aitassa on sähköt sekä sähkölämmitys. 

Hotellipaketti sisältää 

  • edestakaiset kevätristeilymatkat M/S Kertulla (myös opastettu saarikierros, vierailu majakassa ja lounas tulopäivänä yhdessä muiden risteilymatkustajien kanssa),
    • 13.5.-16.5.2021: Lähtö Uudestakaupungista klo 9, lähtö paluupäivänä Isostakarista klo 16 (paluu Uuteenkaupunkiin klo 17.30), ks. www.isokari.fi/kevatristeilyt
  • majoituksen (sis. liinavaatteet) sekä
  • aamiaisen. 

Muut ruokailut saaren kasarmiravintolasta (www.isokari.fi/ravintola) erikseen ostettuna. 

Omalla veneellä saareen saapuvien majoitusvarauspyynnöt sähköpostitse os. info@isokari.fi

 

Tervetuloa majakkamatkalle!